Reis door de chakra’s

Verlang jij ook zo naar balans in je leven? De balans om te leven vanuit jezelf?
Geef je je over aan iets wat je je “lot” noemt? Ben je ook zo moe? Je voelt dat er iets niet klopt, maar denkt dat geluk en balans niet voor jou weggelegd zijn omdat je zoveel “moet”? Van wie eigenlijk? Durf je die stap te zetten om te kijken naar hetgeen er niet lijkt te kloppen? Wat is het waardoor je je eigen leven steeds maar niet in de hand lijkt te kunnen nemen? Welke beren op de weg houden je tegen?

Geloof me, ook ik heb een leven geleid waarin ik me liet leiden door alles wat mensen van me wilden. Ik moest van mezelf alles doen om die ander maar tevreden te stellen. Ging twijfelen aan mezelf, werd onzeker. Totdat ik zei: nu is het klaar, nu ga ik echt met mezelf aan de slag. En het werkte! Alle beren op mijn weg leken te gaan verdwijnen waardoor ik mijn eigen leven in de hand heb kunnen nemen. Ik ging opleidingen, cursussen en workshops doen. Ik vond de juiste balans in mijn leven, kreeg ruimte en energie puur van binnenuit. Ik leerde omgaan met mijn gevoel en ging mijn valkuilen kennen. Ik leerde ook andere mensen te helpen met mijn gekregen inzichten. Ook al had ik financieel niet breed, het bleek mijn investering meer dan waard.
Ik voel dat ik dit alles niet voor mezelf mag houden en dit heel graag met jullie wil delen.

In de cursus “jezelf zijn in deze roerige tijd” geef ik je inzicht in de manier waarop je zelf die balans kunt creëren en gaat zien waar je energie lijkt weg te vloeien. Aan de hand van de 7 hoofdchakra’s wil ik je meenemen in het herkennen en voelen van je eigen energiesysteem, waar je mogelijke blokkades zitten en wat je daaraan kunt doen. Je krijgt meer inzicht in jezelf, kunt betere keuzes gaan maken, waardoor je nog beter in je vel komt te zitten en energie overhoudt voor de dingen die je werkelijk beroeren.

In ons energiesysteem bevinden zich 7 hoofdchakra’s, grote energiewielen door alle lagen van de aura. Ze werken nauwgezet met elkaar samen (zie het als in elkaar vallende tandwielen). Deze chakra’s reguleren onze energie en daardoor ons welbevinden.

Naast een stukje onmisbare theorie gaan we spelenderwijs oefeningen en visualisaties doen. Hierdoor leer je verbinding te maken met je eigen Zelf, waardoor je intuïtie en zelfhelend vermogen worden aangesproken.

Cursusduur:   8 avonden.

Kosten: live: € 225,00 incl. lesmateriaal.

Start cursus:  live op 28 september 2023, 1x per 2 weken donderdagavond.. chakras

Waar: Jericholaan 79, Eindhoven / in geval on line vindt het zoom plaats.

Info en aanmelding:  via het contactformulier.

Klik op de link voor meer informatie over het functioneren van de chakra’s in een notedop