Wat is een reading?

Ons energiesysteem laat ons functioneren zoals we dat op een bepaald moment doen. Als reader heb ik de verschillende energieën in ons systeem leren waarnemen. Tijdens een ‘reading’ vraag ik vanuit mijn wezen contact met het niveau van jouw wezen (het bewuste en ook onbewuste deel) en vertel over hetgeen ik “zie”, met als doel meer bewustzijn, meer inzicht in je functioneren. Naarmate je dit toelaat kan ik energie lezen en kun je informatie krijgen over je huidige systeem en de achtergronden daarvan. Zo ook kunnen eventuele blokkades of onbalansen aan de orde komen. Dit “gezien worden op wezensniveau” kan op zich al heling betekenen. Respect en integriteit staan hierbij voorop. Een reading of healing werkt door tot op het onbewuste niveau, daar worden dingen in gang gezet. Effecten kunnen soms nog lang merkbaar zijn.

In mijn praktijk zal ik voornamelijk gebruik maken van het ‘lezen’ van je aura en je chakra’s. Een verkorte versie van reading is de roosreading, waarbij ik, met de verschillende onderdelen van een roos als symbool, in het kort je energiesysteem kan waarnemen.

Een volledige aura- en chakrareading duurt ongeveer 1,5 – 2 uur. Bij een roosreading moet je uitgaan van ongeveer 45 min. tot 1 uur.