Kaartleggen/pendelen

Ondersteund door kaartleggingen of pendelen is het mij gegeven contact te maken met het Hogere.  Aan de hand van uw vragen mag ik een antwoord ontvangen van Engelen, Tarot of de pendel. Of misschien hebt u geen specifieke vraag en wilt u in zijn algemeenheid weten hoe de kaarten voor u liggen.

Kaartleggen en pendelen doe ik  ook voor mijn werk op spirituele bel- en chatlijnen, waarvan uw onder tabblad “samenwerking” de links aantreft. Wilt u liever een face-to-face consult dan bent u van harte welkom bij mij thuis of kunt u een skype-consult aanvragen.

Engelenkaartenengel23

Aan de hand van jouw vragen maak ik contact met de fijnstoffelijke energie van de engelen en vraag hun middels de kaarten een antwoord te formuleren. Er kan ook een algemene legging gedaan worden, die u inzicht kan geven in uw huidige functioneren. Mijn ervaring is dat engelen erg zuiver zijn in het verstrekken van informatie.

Werken met de engelen is voor mij een als een feestje. Engelen zijn erg liefdevolle wezens, altijd bereid tot helpen, mits ze gevraagd worden.

                                                                                     

                                                                   Tarot

De taplaatje tarotrot is het oudste orakel kaartspel dat bekend is. Het is een kaartspel met 78 kaarten met ieder hun eigen betekenis die aan de hand van de afbeeldingen gelezen kan worden. Aan de hand van uw vraag worden de kaarten gelegd en gelezen om zo tot een antwoord op uw vragen te komen. Deze zijn vaak verbluffend en tikken de spijker op hun kop.

 

Pendelenplaatje pendelen

Aan de hand van vragen die met ja of nee beantwoord kunnen worden kan ik u inzicht geven wat er voor u in het verschiet kan liggen.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vraag als: is het slim als ik van baan wissel?