Reacties

Ben je tevreden over mijn diensten? Dan zou ik het fijn vinden als je een mail met een reactie stuurt die ik op deze site mag publiceren.

De reiki sessie bij Ellie kreeg ik als cadeautje van mijn schoonzusje. Maar dat het mij zo’n grote verlichting zou gaan geven, daar was ik me op dat moment nog niet van bewust .  Na deze sessie nog 3 andere afspraken bij Ellie ingepland. Het afgelopen jaar heb ik met een groot verlies te maken gehad en daardoor was ik de verbinding met mijzelf behoorlijk kwijt geraakt. Nu voel ik het weer stromen en heb ik weer lucht en ruimte in mijzelf gekregen.  De balans in mijzelf is hersteld. En ik ervaar een enorme kalmte. Ik ben Ellie  erg dankbaar hiervoor !

AvM

Ik heb 4 reikibehandelingen gehad van Ellie. Ze is een lieverd die vanuit een heel zuiver hart mensen wil helen en hen graag wil helpen met het groeien van hun eigen spiritualiteit. De reiki was erg prettig en ik voelde duidelijk al haar energie door me stromen. Na elke behandeling voelde ik me weer een stukje beter en had ik meer ruimte in mijn hoofd.

Chantal

Ik heb 4 reiki behandelingen gehad bij Ellie, waarbij ik hoopte wat meer rust in mijn hoofd te krijgen na mijn burn-out. Iedere keer na de behandeling voelde ik me een stuk rustiger en was het ‘wollige’ gevoel in mijn hoofd weg: weer lekker helder!
Daarnaast heb ik het gevoel dat door de Reiki een hoop oude blokkades waarvan ik niet wist dat ze er nog zo zaten weer meer naar het oppervlak zijn gekomen. Waardoor ik er nu echt iets aan heb kunnen doen!
Zo heeft de reiki veel voor mij in beweging gezet!
Groetjes Mieke

Als arts en een enorme liefde voor het combineren van een gezonde gebalanceerde levensstijl in combinatie met de geneeskunde vind ik het belangrijk dat je in deze drukke en hectische wereld de juiste innerlijke balans kan vinden. Doordat ik zelf ervaring heb als ex (TOP)sporter en huidig fanatiek amateur sporter in combinatie met een drukke baan als arts, is het soms voor mij nodig om weer even de innerlijke “balans” terug te vinden in mezelf. Ik merk dat wanneer ik “uit balans” ben ik nog minder gemakkelijk kan inslapen, meer vermoeid wakker word, en sneller last heb van prikkelbaarheid.

In de huidige medische wereld is het denk ik een erg mooie toevoeging om bij dit soort klachten een verbinding te leggen tussen de reguliere geneeswijze en de alternatieve geneeswijze. Echter, er is erg veel verschil in kwaliteit met name in het alternatieve circuit. Daarom ben ik als medisch professional opzoek gegaan naar een kwalitatief goede en ervaringsdeskundige reiki master. Deze heb ik gevonden in mevrouw Ellie van Dommelen 

Ik heb bij Ellie van Dommelen een uur lang een reikibehandeling ondergaan. Tijdens een Reikibehandeling gaat energie daar naartoe waar deze het hardste nodig is, omdat dat de plaats is van de grootste onbalans. Om een voorbeeld te geven: Reiki zal niet ervoor zorgen dat een innerlijke ontstekingen zoals bijvoorbeeld een blindedarmontsteking opgelost zou kunnen worden, maar wél dat je naar een arts gaat. Voor een blindedarmontsteking heb je echt een chirurg nodig. Zo zou reiki een mooie aanvulling kunnen zijn op een herstelproces na een operatie, of een botbreuk. Reiki kan zodoende gebruikt worden bij emotionele, fysieke en mentale klachten maar ook voor het algemeen welbevinden wat mijns inziens zeker zo belangrijk is als het fysiek welbevinden.
Ik ben dan ook als medisch professional een voorstander van een aanvulling van alternatieve geneeswijze op de reguliere geneeswijze. Deze zouden elkaar echter NIET moeten vervangen, maar kunnen elkaar juist mooi aanvullen in plaats van elkaar tegenwerken of vervangen.

Reiki hoeft echter niet altijd via directe handoplegging plaats te vinden. Op afstand kan Reiki ook goed werken, zo zou je met mevrouw van Doormalen ook een Skype-sessie op afstand kunnen plannen wanneer u niet in de gelegenheid bent om fysiek langs te komen.
Met hartelijke groet,
Drs. van den Boom

Ik vond het een bijzondere ervaring bij je te zijn. Zowel wat de kaartreading betreft als de opstelling. De laatste heb ik nog niet eerder zo ervaren, vooral dat ik durfde te vertrouwen op mijn gevoel. Dankjewel. C. 

Gekleurde balk

Ik heb 4  x  1 uur Reiki gehad bij Ellie, dat heeft me veel goed gedaan. Na een inleidend gesprek begon ze met de behandeling, ze weet goed de knelpunten te vinden. Na de 2e behandeling had ik al veel meer rust in mijn hoofd en minder pijn in mijn lichaam, ze heeft het ook voor elkaar gekregen dat ik veel beter ben gaan slapen, heerlijk!!! Ook geeft ze tips om  je beter te voelen. Ellie is ontspannen, invoelend en duidelijk. Bedankt Ellie en we zien elkaar zeker nog. Arna

Gekleurde balk

Via social deal ben ik in contact gekomen met Ellie. Ik liep over van emoties die ik niet meer kon verwerken in mijn dagelijks werk en privé leven.  Ik heb 4 sessies genomen buiten de deal om.  Aan het einde van iedere behandeling voelde ik de rust weder gekeerd in m’n lichaam. Nu ik de laatste behandeling heb gehad kan ik mezelf ontspannen en ontladen door in contact te komen met de aarde. Bedankt Ellie. Grtz Nicole

Gekleurde balk
Ellie neemt de tijd voor je en wil je graag ondersteunen bij het ontdekken van jezelf. Na een viertal sessies heb ik weer een nieuw stukje vrijheid in mezelf mogen ervaren. Met haar ervaring, rust en een tikje humor weet ze haar behandelwijze goed te vertalen. Dankjewel voor deze ervaring. Warme groet, Ingrid

Gekleurde balk

Bij Ellie geweest voor de Reiki 1 inwijding. Een groter cadeau had ik mezelf niet kunnen geven. Door de behandelingen kom ik meer bij mijn emoties en gevoel, het muurtje wat ik in alle jaren heb opgebouwd is stukje bij beetje aan het afbrokkelen. Hierdoor ben ik liever voor mezelf wat hard nodig was. Dankjewel Ellie…. Jacqueline

Gekleurde balk

Mooie ervaring. Bij Ellie voel je je meteen op je gemak. Lieke.

Gekleurde balk

Bij Ellie heb ik een waardevolle chakra reading gehad welke mij veel inzicht en helderheid verschafte. Ellie is kundig, invoelend, duidelijk en daarnaast ook gezellig. Ik kan iedereen aanbevelen om een reading van Ellie te ondergaan. Marleen.

Gekleurde balk

Ellie heeft psychometrie op een sieraad gedaan en voor me gependeld. Ik vond dit een zeer mooie maar tevens ook een hele bijzondere ervaring, dit gebeurde in een zeer relaxte sfeer waardoor ik zelf ook erg op mijn gemak was.

Ellie weet wat ze doet en kwam met duidelijke herkenningspunten die ik alleen maar kon bevestigen. Dit was vooral informatie die ze van tevoren echt niet kon weten waardoor het voor mij echt bevestigd werd dat dit geen fabeltje is maar gebaseerd is op ware feiten.

Ik heb veel aan de informatie gehad die ze mij gaf. Al met al een hele bijzondere ervaring die voor herhaling vatbaar is.  Jon.

Gekleurde balk

Hoi Ellie,  het gaat enorm goed! Wat een cadeau aan mezelf dat ik deze Reiki 1 inwijding volgde…ik kijk stiekem al uit naar 2 en 3 😉
Ik oefen elke dag, op mezelf of op een van de kinderen. Zij vinden het heerlijk. Judith.

Gekleurde balk
 

Ellie heeft me veel inzichten gegeven. Daardoor heb ik knopen door kunnen hakken. Bedankt! Margriet.

Gekleurde balk

Lieve Ellie,
Wat een mooie heldere en overzichtelijke site! Dat heb je mooi gedaan. Ik wens je veel succes met het geven van healingen en readingen. Ik heb je een aantal jaar mogen volgen in de cursussen en de opleiding Healing & Reading en heb alle vertrouwen in jou en jouw manier van werken. Een harte- groet, Daniëlla Hagenaars.