Reiki inwijding

Met het Reiki-masterschap heb ik de mogelijkheid mogen krijgen om anderen in te wijden en te leren werken met deze energie. Reiki kent 3 graden:

Inwijding in Reiki graad 1: je wordt ingewijd tot behandelen van mens, dier en plant direct op het fysieke lichaam. De inwijding beslaat 2 dagdelen, waarin we aan de slag gaan met visualisatie/meditatie, de Reiki-theorie, de inwijdingen zelf en het oeplaatje reiki cursusfenen van de handposities op elkaar.

Inwijding in Reiki graad 2:  je ingewijd tot behandelingen op afstand. De inwijding beslaat 1 dagdeel, waarin we aan de slag gaan met visualisatie/meditatie, theorie, je leert de Reiki-symbolen en daarmee te werken, de inwijding zelf en het oefenen met de afstandsbehandeling.

Inwijding in Reiki graad 3: je wordt ingewijd als Reiki-master. We gaan aan de slag met visualisatie/meditatie, inwijding met het mastersymbool en ik leer je hoe je andere mensen moet inwijden.

Bij inwijding in elke graad verder zal de Reiki-kracht zich versterken.

Inwijdingen vinden op afspraak plaats in groepen van max. 3 personen. Ik werk op afspraak waarbij ik dan meerdere belangstellenden bij elkaar ga plannen. Het beste kun dus je bellen om een afspraak te maken.  Wil je liever individueel ingewijd worden? Ook dat is mogelijk.

Als Reikimaster ga ik de verplichting aan om je na een inwijding naar vermogen en behoefte te begeleiden.