Reiki inwijding

Met het Reiki-masterschap heb ik de mogelijkheid mogen krijgen om anderen in te wijden en te leren werken met deze energie. Reiki kent 3 graden:

Inwijding in Reiki graad 1: je wordt ingewijd tot behandelen van mens, dier en plant direct op het fysieke lichaam. De inwijding beslaat 2 dagdelen, waarin we aan de slag gaan met visualisatie/meditatie, de Reiki-theorie, de inwijdingen zelf en het oeplaatje reiki cursusfenen van de handposities op elkaar.

Inwijding in Reiki graad 2:  je ingewijd tot behandelingen op afstand. De inwijding beslaat 1 dagdeel, waarin we aan de slag gaan met visualisatie/meditatie, theorie, je leert de Reiki-symbolen en daarmee te werken, de inwijding zelf en het oefenen met de afstandsbehandeling.

Inwijding in Reiki graad 3: je wordt ingewijd als Reiki-master. We gaan aan de slag met visualisatie/meditatie, inwijding met het mastersymbool en ik leer je hoe je andere mensen moet inwijden.

Bij inwijding in elke graad verder zal de Reiki-kracht zich versterken.

Inwijdingen vinden op afspraak plaats in groepen van max. 3 personen. Wil je liever individueel ingewijd worden? Ook dat is mogelijk.

Als Reikimaster ga ik de verplichting aan om je na een inwijding, indien gewenst, te begeleiden.