Wie ben ik?

Mijn naam is Ellie, begin 60-er, moeder van een prachtige dochter. Spiritualiteit is al jaren mijn passie en uiteindelijk kreeg ik de mogelijkheid om van mijn passie mijn beroep te maken in de vorm van een eigen praktijk.

Ik vind het geweldig om mensen te mogen ondersteunen in bewustwording en persoonlijke groei, het opheffen van blokkades, als onderdeel van een (zelf)genezingsproces. Hoe mooi was het om te ervaren dat ik al na een paar behandelingen en Reiki-inwijdingen steeds meer ging leven zoals dit voor mij bedoeld is. Omdat ik daar meer van wilde weten ben ik opleidingen en cursussen gaan volgen (zie verderop in de tekst), op de eerste plaats voor mijn eigen proces, maar hiermee leerde ik ook iets te kunnen betekenen voor anderen.

Gedurende mijn leven zijn alle facetten van het bouwen van een muur aan de orde gekomen. Toch wist ik dat het licht veel mooier was dan de opgetrokken muur. Ik wilde er naartoe. Gelukkig kwamen er mensen, engelen en een heleboel ogenschijnlijk toevallige voorvallen op mijn pad, die me over het licht vertelden en me de weg wezen er te komen. Via mijn hart leerde ik het te laten stromen in mijn lijf en handen. Ik leerde mijn hart open te stellen en te verbinden, op de eerste plaats voor mezelf en daardoor ook voor anderen.

Van nature ben ik hooggevoelig, heldervoelend en helderwetend; echter met de inwijdingen in Reiki is mijn spirituele ontwikkeling pas echt begonnen. Ook heb ik hierdoor mogen ervaren hoe mooi het is anderen te laten delen in de energiestromen van het Licht. Via ervaringsgerichte cursussen als o.a.Reis door de chakra’s en  Liefdesenergie en genezen en een open houding naar mezelf ben ik me bewust geworden van de werking van de chakra’s, de energiecentra van ons lichaam. Maar vooral ook ging ik de ontzaglijke energiebronnen van Moeder Aarde en de Kosmos ontdekken. Ik ging voelen dat ik dit moest gaan delen. Het werd me letterlijk ingefluisterd door de engelen of mijn gids. Ik mag deze energie niet voor mezelf houden, ze wil naar buiten, de wereld in. Om hier wat richting aan te kunnen geven ben ik  de beroepsopleiding Aura- en chakra Reading en Healing gaan volgen.  Op de eerste plaats een geschenk aan mezelf door mijn kwaliteiten te ontdengel ovaal en kleinekken en daardoor de weg vrij te maken om anderen te kunnen ondersteunen in hun weg naar het hart.

Het Reiki-masterschap geeft me de mogelijkheid mensen te mogen inwijden in Reiki, waarmee het voor mij allemaal begonnen is.

Een prachtig fenomeen is het systemisch werk. Door middel van familie- of tafelopstellingen is het geweldig om te zien welke inzichten mensen mogen krijgen en hoe jarenlang vastzittende energiepatronen geheeld mogen worden. Hoe dankbaar ben ik dat ik dit mag en kan begeleiden!!!!

Om nog meer mensen goed te kunnen helpen (ook mensen die wat verder weg wonen) heb ik opleidingen kaartleggen gevolgd. Dit in de vorm van Tarot en engelenkaarten. Verder heb ik me bekwaamd in het pendelen en psychometrie. Zowel kaartleggen als pendelen zijn diensten die ik ook telefonisch of per Skype consult kan aanbieden.