Stoppen met roken

Wij jij nou eindelijk eens definitief stoppen met roken? Je hebt al  van alles geprobeerd en niets werkt? Daarbij wil je ook geen medicijnen of enge naalden in je lijf en geen pleisters plakken? Ik kan je helpen!

Ik kan mensen helpen te stoppen met roken door middel van een energetische methode Je kunt het stoppen met roken(een zogenaamde “cutting”) aangevuld met een bloesemremedie. Zonder medicijnen, pleisters of enge naalden in je lijf, die soms gemene bijwerkingen k
unnen hebben.  Deze methode spreekt het vermogen tot zelfherstel van de verslaving aan, dat bij iedere roker (latent) aanwezig is. Door middel van visualisatie en ondersteund met reiki en healing gaan we samen de banden met  jouw nicotinemonster doorsnijden. Je zult verbaasd staan waar je zelf toe in staat bent!!!

Het heeft bij mezelf uitstekend gewerkt en is succesvol geweest bij anderen.  Zoals bij alle methodes die er zijn van stoppen met roken, valt of staat deze methode met de wil om met roken te stoppen. Als de wil er is kan ik je in  4 sessies van max. 1,5 uur helpen over de streep te komen zodat je daadwerkelijk stopt met roken.

peuk stoppen-met-roken1