Stoppen met roken, Nicotineverslaving, Suikerverslaving, Afvallen.

Wij jij nou eindelijk eens definitief stoppen met roken? Je hebt al  van alles geprobeerd en niets werkt? Daarbij wil je ook geen medicijnen of enge naalden in je lijf en geen pleisters plakken? Ik kan je helpen!

Wil jij nu eindelijk eens gezonder gaan eten, maar de suikerverslaving steekt steeds weer de kop op? Heb je al van alles geprobeerd om af te vallen maar steeds als je 10 kg af bent gevallen komen er uiteindelijk weer 12 kg bij?

Ik kan mensen helpen te stoppen met roken of begeleiden in het doorzetten van afvallen of gezonder eten. door middel van een energetische methode Je kunt het stoppen met roken(een zogenaamde “cutting”) aangevuld met een bloesemremedie. Stoppen met roken gaat zonder medicijnen, pleisters of enge naalden in je lijf, die soms gemene bijwerkingen kunnen hebben.  Deze methode spreekt het vermogen tot zelfherstel van de verslaving aan, dat bij iedere roker (latent) of suikerverslaafde aanwezig is. Door middel van visualisatie en ondersteund met reiki en healing gaan we samen de banden met  jouw nicotine- of suikermonster doorsnijden. Je zult verbaasd staan waar je zelf toe in staat bent!!!

Voor de juiste op maat gesneden voedingsadviezen en evt. supplementen werk ik samen met een orthomoleculair therapeute.

Het heeft bij mezelf uitstekend gewerkt en is succesvol geweest bij anderen.  Zoals bij alle methodes die zijn voor om af te vallen of te stoppen met roken, valt of staat deze methode met de wil om je doel te halen. Als de wil er is kan ik je in  4 sessies van max. 1,5 uur helpen over de streep te komen zodat je daadwerkelijk stopt met roken.

peuk stoppen-met-roken1